2 de desembre de 2020 2/12/20

El PPCS agraeix la labor dels herois de Castelló

El PPCS agraeix la labor dels herois de Castelló - (foto 1)
  • Els populars agraeixen de manera pública la labor de tots els professionals que treballen en plena crisi del Covid-19 en favor de la província de Castelló

  • Barrachina: “Castelló és una província solidària i treballadora i ara també s'està demostrant”

MÉS FOTOS
El PPCS agraeix la labor dels herois de Castelló - (foto 2)

El Partit Popular de Castelló ha agraït la labor dels “herois anònims” que estan treballant per la província: sanitaris, forces de seguretat, emprats de supermercats, netejadors, conductors, agricultors… El president del Partit Popular a la província, Miguel Barrachina, ha traslladat “el màxim suport i agraïment a tots aquells que estan treballant en plena crisi del Covid-19 i amb l'estat d'Alarma”.

El president provincial també ha volgut agrair la labor dels alcaldes i regidors que estan treballant pels seus ciutadans “prenent mesures perquè els veïns vegen mitigats els efectes de l'aïllament”. Barrachina ha assenyalat que “l'única prioritat ara són els malalts, parar els contagis i salvar vides” pel que “és d'agrair la labor social de tots aquells que treballen a favor de la nostra província”.

Barrachina ha posat en valor que “Castelló som una província solidària, de gent treballadora i entregada i en aquesta crisi s'està demostrant que així és”. Prova d'això són les diferents cadenes solidàries per a atendre les persones vulnerables que s'han posat en marxa en diferents localitats, les mesures valentes impulsades pels 65 alcaldes populars i “la labor professional de centenars de castellonencs en plena crisi”. “També en els pitjors moments hi ha exemples encomiables i ara és moment de ressaltar-los i que des de la societat ajudem a millorar la situació”.

El president del PPCS ha assenyalat a més que “temps hi haurà per a analitzar si alguna cosa ha fallat, per a recuperar l'economia i per a dissenyar el futur que Castelló mereix, però ara la urgència està en la sanitat i les necessitats del sector sanitari i els més vulnerables”. El PP, a nivell nacional, autonòmic i provincial ha mostrat la seua total lleialtat al Govern per a superar la situació i, a més, ha proposat mesures a favor de l'economia i la sanitat d'Espanya.

Pujar