elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS acusa a Ximo Puig de demonitzar l'oci nocturn i assestar un colp al turisme en lloc de reforçar el pla de vacunació

El PPCS acusa a Ximo Puig de demonitzar l'oci nocturn i assestar un colp al turisme en lloc de reforçar el pla de vacunació
  • L'hostaleria, que havia guanyat oxigen amb l'inici de la campanya turística, pateix un altre càstig del PSOE que no gestiona bé i culpa al sector de l'ona de contagis

  • Andrés Martínez, sotsecretari del PPCS, exigeix al Consell “altura de mires” per a “protegir la població sense afonar un sector que ocupa a milers de famílies”

El Partit Popular de Castelló ha tornat a eixir en defensa de l'oci nocturn que ahir el Govern de Ximo Puig va tornar a criminalitzar castigant la seua activitat amb el tancament nocturn. “És dramàtic que el PSOE assenyale als negocis de l'oci nocturn com a supòsits culpables i tire el tancament a una activitat que és sinònim d'ocupació i riquesa per a la nostra província. Perquè Castelló no mereix que un President que amb una mà tanca persianes mentre amb una altra acomiada mèdics i tanca consultoris auxiliars. És urgent un reforç de la sanitat que garantisca agilitat i eficàcia en el pla de vacunació”.

Andrés Martínez, sotssecretari de Coordinació Territorial del PPCS, ha reivindicat el major esforç per a blindar la sanitat i garantir la vacunació a tots els nivells. “També als joves, com ja està ocorrent en altres autonomies on fins i tot se cita a la població en horari nocturn per a garantir la protecció de la ciutadania. I l'exemple el tenim a Madrid. La seua presidenta, Isabel Ayuso, no sols va doblegar torns per a vacunar en horari nocturn. També va reforçar els contractes Covid formalitzats en pandèmia per a defensar la salut de tots els madrilenys”.

En la Comunitat Valenciana, “amb Ximo Puig en el Consell i José Martí en Diputació, l'escenari és invers. S'acomiaden metges i es culpabilitza als sectors de l'oci de l'ona de contagis, quan els vertaders responsables són els qui governen amb polítiques que desmantellen la sanitat i deixen desatesos als ciutadans”.

Des del PP “continuarem defensant els sectors que són sinònim d'ocupació, riquesa i prosperitat per a la província perquè creiem que la seua activitat s'exerceix amb totes les mesures de protecció”. “I el turisme, que acaba d'arrancar, no mereix una altra garrotada de la falta de criteri i improvisació de Ximo Puig que abans de reforçar als qui vacunen i immunitzen, prefereix tirar-los al carrer i tancar els locals que asseguren nòmina a milers de famílies”.

“És intolerable i estarem al costat dels qui des del minut zero van ser polits en el compliment dels protocols. De tots i cadascun dels quals ha marcat el Consell. Un Govern del PSOE que en lloc de treballar per a protegir la ciutadania, actua eludint responsabilitats i tirant el tancament als qui ens donen servei, ocupació i riquesa”, ha conclòs el sotssecretari del PPCS.

Pujar