elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS aconsegueix imprimir la seua petjada en el congrés nacional

El PPCS aconsegueix imprimir la seua petjada en el congrés nacional

    El Partit Popular de Castelló ha aconseguit imprimir la seua petjada en el XVIII Congrés Nacional del PP ja que més del 90% de les esmenes han sigut acceptades o transaccionades dins d'altres més àmplies, evidenciant el paper actiu dels populars de la província en el congrés i en el partit.

    D'aquesta forma, en els diferents debats de ponències s'han anat debatent les esmenes vives i el PP de la província de Castelló ha aconseguit que la immensa majoria de les esmenes hagen sigut aprovades i introduïdes en els estatuts del PP. Des de les propostes que apostaven per ampliar el concepte de família, les peticions per a millorar les connexions de banda ampla, implantar sistemes de revisió mèdica en zones d'interior, així com apostar per estudiar l'elecció directa dels diputats, la immensa majoria de les aportacions del PP de la província han sigut acceptades.

    El PP de Castelló s'ha convertit en un referent a nivell nacional pel seu caràcter regenerador el que ha permès que l'agrupació provincial siga un exemple de participació i proximitat amb els afiliats i que, a més, ha fet que el PP siga l'opció més recolzada pels veïns de Castelló, per sobre de la mitjana nacional i de la Comunitat Valenciana.

    El president del PP en la província de Castelló, Javier Moliner, ha defensat avui que "el PP de Castelló és un partit actiu, compromès amb canviar les coses i amb millorar no solament el PP, sinó la societat de la província a la qual representen".

    Pujar