elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP posa el focus en els pacients oncològics i exigeix al PSOE reobrir la gamma-cambra

El PP posa el focus en els pacients oncològics i exigeix al PSOE reobrir la gamma-cambra
  • El PP recorda al president de la Diputació la seua obligació de donar solucions als problemes “que veritablement preocupen a la ciutadania” en lloc de posar-se de perfil

El Partit Popular ha tornat a posar el focus en els pacients oncològics als quals el PSOE abandona tirant el tancament a la gamma-cambra, un recurs vital per a milers de malalts que està tancat per falta de personal. Nieves Martínez, diputada provincial del PP ha reivindicat en ple al president de la Diputació que “s'implique en aquestes qüestions, perquè aquest recurs que posat al servei de la ciutadania està tancat i en desús quan hi ha centenars de pacients que ho requereixen. I això sí que importa als veïns, perquè es tracta de la seua salut”.

Martínez ha lamentat que el PSOE s'haja marcat l'objectiu de desmantellar, en plena pandèmia, “l'excel·lència d'un Hospital Provincial, que es va convertir en mans del Partit Popular en model sanitari per a altres centres hospitalaris. Falta inversió, falta convicció i falta esforce i treball. Perquè el PSOE, en lloc de construir, destrueix i tira al carrer a professionals que salven vides”.

La diputada provincial ha demanat al president de la Diputació “que prenga cartes en l'assumpte i actue. Perquè quedar-se de perfil demostra, una vegada més, que els qui haurien de governar per a donar solucions són, lamentablement, els que gestionen per a generar problemes”.

En efecte, ha explicat Martínez, “en una setmana el PSOE tirarà al carrer a centenars de professionals sanitaris que van ser contractats en plena pandèmia per a atendre les necessitats d'una situació extraordinària”. “Ens plantegem com poden actuar d'aquesta manera quan han convertit a Castelló en líder en llistes d'espera quirúrgiques, pacients crònics que no saben quan podran ser citats i recursos vitals, com la gamma-cambra, tancats”.

Des del PP “continuarem apostant per la sanitat, la que salva vides, defensant la qualitat d'un sistema públic que en mans del PSOE ha sigut desmantellat, exigint el millor servei mèdic per a una província que mereix la major inversió per a garantir l'excel·lència dels recursos que salven vides”.

Pujar