28 de novembre de 2020 28/11/20

Porcelanosa desenvolupa una fira tecnològica per a presentar les seues novetats ceràmiques

Porcelanosa desenvolupa una fira tecnològica per a presentar les seues novetats ceràmiques - (foto 1)
  • La multinacional accelera la digitalització ceràmica amb una innovadora exposició que busca potenciar la internacionalització i la gestió de la seua marca

  • El tour virtual s'inaugurarà el mes de novembre a través dels canals oficials de la companyia i recorrerà la seua showroom central

Porcelanosa Grup avança en la seua transformació digital i s'adapta als reptes del segle XXI amb noves fórmules de producció i comercialització online. Aqueix és el punt en el qual es troba actualment la multinacional ceràmica, que ja està treballant en una fira tecnològica d'última generació per a presentar les novetats de les seues huit empreses. “El que volem és acostar el nostre producte al consumidor utilitzant tots els recursos que ens ofereixen els canals digitals, reforçant així la comunicació amb el client i la internacionalització de la nostra marca”, assenyalen des de Porcelanosa.

Tecnologia al servei del disseny

Aquesta nova estratègia empresarial cerca expandir l'ús de la ceràmica en els diferents mercats i perfeccionar les seues prestacions tècniques a través de la intel·ligència artificial.

La fira, que s'inaugurarà el mes vinent de novembre, recorrerà el showroom central de la signatura mitjançant una càmera d'alta resolució per a connectar a empresa i usuari en una mateixa plataforma. Davant la posposició de Cersaie 2020 (la fira internacional ceràmica ha traslladat la seua edició a setembre de 2021) i els canvis que està experimentant el sector, Porcelanosa Grup ha decidit consolidar el seu lideratge creant un nou marc tecnològic per a mostrar les seues últimes investigacions ceràmiques amb la sostenibilitat i la innovació com a eixos principals.

“Hem redefinit el concepte i la utilització de les nostres col·leccions amb un disseny més avançat i natural, fruit d'esforç col·lectiu que han dut a terme els nostres professionals. Mitjançant aquesta iniciativa volem donar a conéixer cadascuna de les avançades solucions i productes ecoeficients per a implantar a xicoteta i gran escala aqueix desenvolupament sostenible en el qual estem involucrats. Un repte que ens ha fet créixer com a empresa”, subratllen.

Davant l'actual situació sanitària i donades les restriccions a la mobilitat plantejades per diversos països de la UE, Porcelanosa ha decidit ajornar la seua XXVIII Mostra Internacional (prevista per al mes de febrer) fins a un altre avís.

Pujar