elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Porcar (PSPV-PSOE) denuncia "l’abandó" per part de l’equip de govern del Partit Popular de la llar dels jubilats de les Useres

Porcar (PSPV-PSOE) denuncia "l’abandó" per part de l’equip de govern del Partit Popular de la llar dels jubilats de les Useres
  • El portaveu del grup municipal socialista assegura que “el local fa més d’un any que està tancat i que la façana està en mal estat”

El portaveu del PSPV-PSOE de les Useres, Rafael Porcar, ha denunciat l’abandó que pateix la llar dels jubilats del municipi per part de l’equip de govern del Partit Popular. El socialista assegura que “el local fa més d’un any que està tancat, i que la façana es troba en molt mal estat sense que el govern popular faça res per solucionar-ho”.

“Al llarg de l’any tan dur que hem passat tots i totes a causa de la covid-19, moltes persones, sobretot les d’avançada edat, han patit la solitud i han estat mesos sense contacte directe amb ningú, per tant, ara que es comença a normalitzar la situació, els veïns i les veïnes jubilades de les Useres mereixen un lloc adequat a les seues necessitats”, diu el portaveu del Grup Municipal Socialista.

Rafael Porcar assegura que el Partit Popular només treballa l’any que hi ha eleccions municipals per tal d’aconseguir vots i la resta de legislatura s’obliden de governar. “El PSPV-PSOE proposa millores i solucions als problemes del municipi i fa una oposició constructiva per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes de les Useres davant la inacció del PP”, remarca el portaveu socialista. “Esperem que, quan es torne a posar en marxa la llar dels jubilats, la façana estiga arreglada i que les persones majors del nostre municipi puguen gaudir d’este espai en unes condicions dignes tal com es mereixen”, conclou.

 

 

Pujar