elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un poble de Castelló porta un any esperant una parada per a trens de Rodalia

Un poble de Castelló porta un any esperant una parada per a trens de Rodalia
  • El Govern va aprovar una moció del PP al Senat si bé encara no s'ha materialitzat

El Partit Popular de Santa Magdalena de Pulpis ha reclamat aquesta setmana al Senat una parada dels trens Rodalies per a la localitat un any després que el PP aconseguira un acord en la Cambra Alta per a prestar aquest servei a la població. “Es compleix un any des que la moció del PP s'aprovara i hui, el Govern del PSOE, ens continua negant aquest recurs”, ha lamentat Víctor Cervera, portaveu del PP en el municipi.

A l'octubre de 2020, la secretària general del PP al Senat, Salomé Pradas, va aconseguir un acord en la Cambra Alta per a dotar a Santa Magdalena de Pulpis amb una parada de Rodalies. “Es va aconseguir pese al vot en contra del PSOE”, recorda Cervera. “El mateix partit que hui continua negant als nostres veïns un recurs que seria de gran utilitat per a un poble xicotet com el nostre però no per això mancat de necessitats i demandes”, adverteix el regidor.

Desde el PP de Santa Magdalena de Pulpis, “continuarem alçant la veu contra el càstig del Govern de Pedro Sánchez, el que ens nega un recurs de futur per al nostre municipi”. “I també reclamem a l'alcalde de la nostra localitat, també socialista, que actue, ja que el seu silenci ho fa còmplice del càstig que exerceix el seu partit sobre el nostre poble”.

Des del PP, assenyala el portaveu, “portarem la veu del nostre poble a les instàncies que resulten oportunes per a garantir que se'ns escolta. Perquè comptar amb una parada de tren no és cap privilegi, és una cosa bàsica i de justícia”. Com ho és, ha postil·lat el regidor, “que tornen a Castelló les 12 freqüències que el PP va garantir al nord de la nostra província amb la declaració d'Obligació de Servei Públic aprovada el 30 de novembre de 2017. Les mateixes que hui l'esquerra ha retallat a 9”, ha conclòs el regidor del PP.

Pujar