4 de desembre de 2020 4/12/20

Les piscines municipals de Sant Jordi ja funcionen a ple rendiment

Les piscines municipals de Sant Jordi ja funcionen a ple rendiment - (foto 1)

    Les instal·lacions de les piscines municipals de Sant Jordi ja han obert les seues portes i, a més dels primers capbussons de l'estiu, acolliran diverses activitats al llarg de la temporada estival.

    Així, a les vesprades s'imparteixen classes de natació i, a més, l'Escola d'Estiu també utilitzarà les instal·lacions per a desenvolupar el programa esportiu dirigit a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 2 i 12 anys.

    En aquest sentit, l'alcalde, Iván Sánchez, ha destacat els beneficis que reporta la implantació de la campanya, "a més de les activitats que realitzen en l'Escola d'Estiu, practicar esport en la piscina complementa i millora l'oferta del servei que pretén afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar".

    Les instal·lacions, que estan obertes al públic en general, disposen d'un bar-cafeteria, zona verda i d'ombra, sala de primers auxilis i banys accessibles. Així mateix,  la piscina principal disposa d'un elevador hidràulic per a facilitar a les persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda l'entrada i eixida de l'aigua.

    Pujar