20 de setembre de 2020 20/9/20

Una "pedrera" de joves del PP "defensarà" a Castelló en aquesta legislatura

Una "pedrera" de joves del PP "defensarà" a Castelló en aquesta legislatura - (foto 1)

  La pedrera de joves de Noves Generacions comptarà amb 38 nous regidors electes a la província de Castelló en la propera legislatura. Talents joves compromesos amb els seus municipis i que en molts casos assumeixen l'acta de regidors per primera vegada. El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha explicat que aquests joves “representen el present i el futur del Partit Popular” i suposen “un exemple de vocació de servei públic”.

  El president de Noves Generacions, Vicente Blay, ha reunit a un grup d'aquests joves amb edils de l'Alcora, Cabanes, Castelló, Almassora, Montanejos, Catí, Onda, Sucaina o Vilafranca, entre altres municipis, per posar en valor el futur de la província de Castelló.

  Barrachina considera que “aquests joves representen el futur de la província i la defensa a ultrança del territori” ja que “la presència de joves en les llistes del PP ha estat la més representativa de tots els partits a Castelló”.

  Per al líder provincial, “aquests nous regidors suposen un compromís amb la defensa de la creació d'ocupació, amb les oportunitats de futur, amb exigir llibertat per a les famílies per escollir model educatiu, per exigir serveis sanitaris, que no es desmantelli la província com està fent l'esquerra”,

  Els nous regidors de Noves Generacions “representen els valors centrats, d'estabilitat i de futur que encarna el Partit Popular”.

  Pujar