29 de setembre de 2020 29/9/20

Paula Barceló i Claudia Segura, coronades Reines de les Festes deCanet

Paula Barceló i Claudia Segura, coronades Reines de les Festes deCanet - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paula Barceló i Claudia Segura, coronades Reines de les Festes deCanet - (foto 2)
  Paula Barceló i Claudia Segura, coronades Reines de les Festes deCanet - (foto 3)
  Paula Barceló i Claudia Segura, coronades Reines de les Festes deCanet - (foto 4)
  Paula Barceló i Claudia Segura, coronades Reines de les Festes deCanet - (foto 5)

  La jove Paula Barceló Grañana i la xiqueta Clàudia Segura Pla són les flamants Reines de les Festes de Canet lo Roig. La seua proclamació es va oficialitzar anit en el transcurs de la Nit de Gala, que va servir per a inaugurar les Festes d'Agost de la localitat.

  El popular comunicador Txema Grau va exercir de mestre de cerimònies de l'acte que es va dur a terme en la carpa i que va congregar a un nombrós públic.

  La música interpretada per l'Agrupació Musical Santa Cecilia de Canet lo Roig, amb Miguel Joaquin Selva Pla a la batuta, va ser la banda sonora que va acompanyar a les noves dignatàries en la seua desfilada fins a l'escenari. Allí, Paula i Claudia van recollir el testimoni de les seues antecessores en el càrrec -la jove Mariona Bengochea i la xiqueta Selena Vallés-, que van ser les encarregades d'imposar-los la banda i la corona.

  Seguint el protocol, les ja proclamades Reines van procedir a imposar les bandes a les Dames de les seues respectives Corts d'Honor, integrades per María Jaime Meseguer i per les xiquetes Leire Querol Meseguer, Alba Crespo Ferrer i Julia Jiménez Centelles.

  El diputat provincial i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, va ser el primer a rendir homenatge a les noves representants fent-los lliurament d'un detall.

  A continuació, va arribar el torn del Mantenidor, Carlos Roig Ferreres. En el seu discurs, carregat d'emotivitat, va dedicar paraules d'afecte i agraïment a amics i familiars, alhora que va tindre un afectuós record a la memòria dels seus sers estimats que ja no estan i va fer còmplice al públic de la seua il·lusionant pròxima etapa vital, en anunciar les seues imminents noces.

  Orgullós de ser canetà, Carlos Roig va definir tal condició de "gent alegre, emotiva, treballadora i honesta". El calorós i sincer aplaudiment dels assistents i una placa commemorativa que va recollir de mans de l'alcaldessa, va ser la forma de brindar el merescut reconeixement a l'emocionat Mantenidor.

  Tot seguit va prendre la paraula l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés i, en el seu parlament va verbalitzar els seus nobles sentiments cap al seu poble i la seua gent. Pallarés va assegurar que Canet lo Roig "és el millor poble on viure i créixer" i va reiterar el seu ferm compromís de continuar construint, "tots junts, un pròsper futur ple d'oportunitats, solidaritat i germanor". Finalment, va convidar a tots, "xiquets, joves i majors, a gaudir al màxim de les Festes".

  L'himne de Canet va tancar l'acte de Proclamació i la Nit de Gala es va allargar fins a altes hores amb el ball amenitzat per l'orquestra Nueva Samurai.

  Pujar