24 de novembre de 2020 24/11/20

El Partit Popular de Borriol respondrà a la demanda dels joves a través de la construcció d'una pista de skate

El Partit Popular de Borriol respondrà a la demanda dels joves a través de la construcció d'una pista de skate - (foto 1)

  “Arreplegar el guant que ens llancen els veïns i atendre les seues demandes és imprescindible perquè, entre tots, construïm un Borriol per i per a tots”. Amb aquestes paraules, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Borriol, Chelo Vilarrocha, ha validat la seua proposta de construcció d'una pista de skate.

  La creació d'una pista que, tal com ha explicat l'alcaldable popular, “ha sigut sol·licitada per diversos joves borriolencs a través de les lleres de comunicació habilitats pel PP. Solament si anem de la mà dels nostres veïns podrem crear l'horitzó d'oportunitats i desenvolupament que ambicionem, per açò, escoltar i materialitzar les seues reivindicacions és fer que Borriol se semble cada dia més al que els borriolencs volen”.

  Cal ressaltar, a més, que en el programa electoral confeccionat pel Partit Popular de cara a les eleccions de 2015 ja es contemplava la construcció d'una pista de skate en el municipi, “construcció que si els veïns ens donen el seu suport majoritari engegarem a partir del 26 de maig”.

  Bústia de suggeriments en whatsapp

  Cal recordar que de cara a sumar la veu de tots els borriolenses al projecte del PP Borriol, són dos les vies de comunicació directes habilitats dins de la campanya El Borriol que Enamora; un d'ells a través de WhatsApp en el telèfon 611467963 o bé a través de correu electrònic en chelovilarrocha@gmail.com

  Pujar