29 d’octubre de 2020 29/10/20

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics obrirà un nou servei d'atenció a autònoms i pimes

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics obrirà un nou servei d'atenció a autònoms i pimes - (foto 1)
  • El servei entrarà en vigor dilluns que ve 23 de març i prestarà assessorament sobre qüestions com a subvencions o altres tramitacions

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència oferirà un nou servei d'atenció dirigit a autònoms i petites empreses amb l'objectiu d'oferir informació del seu interés relacionada amb l'accés a subvencions o altres tramitacions.

A partir del pròxim dilluns 23 de març estarà disponible aquest servei, a través del qual les persones interessades podran consultar els seus dubtes als tècnics del Pacte de manera online i telefònica mentre continue vigent l'Estat d'Alarma. Així mateix, posteriorment aquest continuarà també de manera presencial i s'afegirà al conjunt de serveis prestats pel Consorci.

Aquesta iniciativa pretén assessorar, resoldre dubtes i oferir informació detallada i actualitzada sobre les ajudes i subvencions en l’àmbit local, autonòmic i estatal a tots els municipis consorciats.

El Consorci ha posat en marxa aquesta mesura amb la intenció de complementar els seus serveis habituals i, alhora, adaptar-se a les necessitats excepcionals dels seus usuaris durant la situació actual. Així mateix, dilluns que ve s'anunciaran els canals a través dels quals els usuaris podran contactar amb els tècnics del Pacte.

“Volem que aquest servei de suport a autònoms i petites empreses impulsat pel Pacte es convertisca en una eina d'utilitat per a tots els municipis consorciats capaç de generar ocupació i contribuir positivament a l'economia local”, ha destacat el president del Pacte i alcalde de L'Alcora, Samuel Falomir.

Pujar