7 de juny de 2020 7/6/20

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics ha format a 219 persones durant els mesos de gener i febrer

  • En 2020 han assistit a xarrades i accions formatives 84 persones més que en 2019

El Consorci Gestor del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència ha format a 219 persones durant els mesos de gener i febrer de 2020, 84 persones més que durant tot l'any 2019. Les accions formatives i xarrades informatives, que ofereix el Pacte als municipis consorciats de manera gratuïta, mostren ferramentes que ajuden a millorar el dia a dia de Pimes i empreses, i donen a conéixer a futurs emprenedors noves formes d'inserció al mercat laboral.

Els tècnics del Pacte han informat dels serveis d'assessorament a emprenedors i empreses, de transmissió d'empreses i programes formatius a alumnat d'FP en Gestió Administrativa i Activitats comercials, de Certificats de Professionalitat de jardineria, obra de paleta i administració, així com als alumnes de 4t d'ESO de diversos instituts.

A més, s'han ofert sessions formatives sobre l'obtenció i ús del certificat digital en 6 dels municipis que formen part del Pacte, on han acudit tant públic general interessat en la matèria com emprenedors i petits empresaris.

Els programes formatius que es duen a terme des del Pacte continuaran durant els mesos de març i abril amb 7 cursos sobre la utilització dels fulls de càlcul com una eina de gestió de negoci i seguiran les sessions sobre l'ús del certificat digital.

Pujar