elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP pacta amb ASCER la defensa de Castelló “enfront de l'atac letal del PSOE a més de 25.000 ocupacions”

El PP pacta amb ASCER la defensa de Castelló “enfront de l'atac letal del PSOE a més de 25.000 ocupacions”
  • Marta Barrachina anuncia iniciatives “a tot els nivells” per a “frenar el càstig a un sector al que el Govern socialcomunista ignora i en Castelló assegura el 9% de l'ocupació”

El Partit Popular de Castelló ha pactat hui amb la patronal ceràmica ASCER la defensa d'un sector “vertebral per a aquesta província” que s'enfronta a “un atac letal del PSOE que amb la modificació del marc legislatiu posa en risc més de 25.000 ocupacions a la nostra província”.

La Llei del Canvi Climàtic i Transició Ecològica, el Fons Nacional per a la Sostenibilitat del Sistema Elèctric que demà s'eleva al Consell de Ministres, així com els nous criteris per als drets d'emissió “porten al precipici a un sector que creu insostenible la seua supervivència amb aquest nou marc legislatiu”. “I la seua destrucció és inadmissible. No permetrem que el Govern socialcomunista faça caure a un sector que és senyal d'identitat i sinònim d'avantguarda i riquesa”.

Així ho ha anunciat la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, després d'entrevistar-se amb el president de la patronal, Vicente Manuel Nomdedéu, i el seu secretari general, Alberto Echavarría. “Aquesta província i els qui són garantia de 18.000 ocupacions directes i més de 10.000 indirectes, no mereixen el càstig d'un PSOE que dinamita la competitivitat de la ceràmica i posa en risc milers de llocs de treball a la província”. “No ho permetrem”.

Per aquest motiu, Marta Barrachina ha acudit a la reunió acompanyada pel secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, els senadors Salomé Pradas i Vicente Martínez Mus, el diputat autonòmic del PPCV, Felipe Carrasco, i la regidora del Partit Popular a l'Alcora, Patricia Gil. “Aquest és un front comú pel creixement, el lideratge i el futur d'aquesta província. I de la mà de la patronal, no permetrem a cap Govern que aniquile aquest bastió econòmic i productiu de la nostra província. Per tant, per més que els neguen la paraula, els veten la participació i ignoren les seues propostes, des de les files del PP posarem el focus i elevar la veu dels qui són sinònim d'oportunitats, emprenedoria, avantguarda i desenvolupament”.

Del Congrés al Senat, de les Corts a Diputació, i també des dels ajuntaments, Marta Barrachina ha pactat amb ASCER una bateria d'accions que no sols defensen el futur d'un sector identitari per a la província i bàsic per a la supervivència econòmica de Castelló. “Exigirem la modificació de la llei i la incorporació de mesures fiscals que mitiguen un gravamen energètic que és letal per al sector”.

Pujar