25 de setembre de 2020 25/9/20

Óscar Clavell ‘serà la veu reivindicativa per a defensar els interessos de Castelló’

Óscar Clavell ‘serà la veu reivindicativa per a defensar els interessos de Castelló’ - (foto 1)

    El diputat nacional del Partit Popular de la província de Castelló, Óscar Clavell, ha assegurat que “seré la veu reivindicativa, ferma i constructiva que mirarà i lluitarà per defensar els interessos dels castellonencs”. Així ho ha assenyalat el diputat que ha jurat el seu càrrec en el Congrés en l'inici de la XIII Legislatura.

    Segons Clavell, “vaig a ser exigent per a reivindicar el que considere just per als 135 municipis de la província de Castelló”. Per açò, el diputat ha assenyalat que lluitarà perquè arriben al nostre territori les infraestructures que són necessàries i útils perquè Castelló seguisca creixent i avançant, com la continuïtat de l'Autovia fins al límit amb Tarragona o que s'acceleren les obres de la N-232 al seu pas per Morella.

    “Vaig a ser l'assot contra les polítiques socialistes que cada vegada que ha governat ha castigat a la província de Castelló”. Per açò, segons Óscar Clavell, “front als quals ens castiguen, estarà el Partit Popular per a defensar i mirar pels interessos d'una província única i amb moltes possibilitats”.

    Pujar