elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Vistos diversos dofins prop de la costa d'Oropesa

Visita de dofins prop de la costa d'Oropesa
Visita de dofins prop de la costa d'Oropesa
  • Les imatges mostren un moment idíl·lic d'aquesta espècie de cetacis en la mar Mediterrània

Diumenge passat dia 11, prop de la costa d'Orpesa uns veïns que van eixir a navegar, es van emportar una grata sorpresa amb la inesperada visita de diversos dofins. Aquest mamífer, dins de la categoria de cetacis, sempre sembra emocions davant els seus espectadors amb el seu bonic semblar i la imatge tan idíl·lica que creen a passar prop d'aquells que tenen la sort de presenciar el seu elegant aleteig.

Els dofins d'aquesta zona solen ser identificats pel seu pic curt, el seu color fosc en el dors i clar en el ventre, i la seua grandària mitjana, encara que cal destacar que els dofins adults poden arribar a mesurar al voltant de 2,5 metres. Molts habiten prop de la costa de l'Oceà Pacífic, encara que en unes certes zones del Mediterrani no és tan estrany trobar-se amb aquest animal aquàtic.

Encara així, mai passa desapercebut i és rebut amb alegria pel seu caràcter juganer i l'agilitat amb la qual realitzen acrobàcies i girs en l'aire per a reflectir la seua felicitat. Això succeeix normalment una vegada acaben de menjar i és quan es posen a “cavalcar les ones” de l'oceà.

Pujar