27 de novembre de 2020 27/11/20

Ocupació jove Ajuntament de Sant Mateu

Ocupació jove Ajuntament de Sant Mateu - (foto 1)

    L'Ajuntament de Sant Mateu compta en aquest moment amb 26 joves que treballen en diferents serveis de la població. L'objectiu d'aquestes incorporacions és que els joves de la població puguen millorar la seua ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

    La alcaldesa de Sant Mateu, Ana Besalduch, ha explicat que des de l'Ajuntament han apostat sempre per les beques de formació per als joves, i que la Generalitat per primera vegada ha donat resposta a l'atur juvenil perquè tinguen una oportunitat. Besalduch ha asegurat que és fonamental destacar l'esforç del govern Valencià i del president.

    D'entre aquests 26 joves, 6 són monitors de l'Escola d'Estiu dintre de les Beques de Joventut, 4 són becaris de cultura, 2 són socorristes, 2 formen part del servei de ludoteca i 1 a l'oficina de turisme com a personal de reforç. Dels 11 restants, que formen part del programa Avalem Joves +, 4 estàn a la brigada municipal, 1 en la comunicació de l'ajuntament, 4 en tasques administratives, 1 en turisme i traducció i 1 diplomada en educació.

    Pujar