27 de novembre de 2020 27/11/20

Oberta l’inscripció per al I Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló

Oberta l’inscripció per al I Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Oberta l’inscripció per al I Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló - (foto 2)

  El període d'inscripció per al I Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló que es celebrarà el pròxim 1 i 2 de Juliol a les poblacions de Traiguera i (Barri d'Anroig) Xert es va obrir el passat dilluns 05 de Juny. La participació estarà oberta a totes les categories, i pretén atraure els més menuts, aficionats, veterans, federats i professionals de la pilota.

  La competició es disputarà en parelles en totes les categories, a excepció de les categories escolars, cadet i infantil que es jugarà en format Individual, al disputar-se en el trinquet del Barri d'Anroig de Xert que té unes menors dimensions que el de Traiguera.

  Concretament, les categories convocades són:

  - Categories escolars amb pilota de badana adequada a la seua edat: benjamí i aleví (per parelles), infantil i cadet (individual).
  - Categories federades amb pilota especifica: masculines (primera, segona i tercera) i femenina.
  - Categoria recreativa amb pilota especifica: per aficionats, veterans o equips mixts.
  - Categoria d'inclusió amb pilota adaptada: per persones amb diversitat funcional.

  El campionat s'organitzarà per sistema de lliga, de manera que es jugaran diverses partides dins del mateix grup que s'intentarà que estiguen formats per 5 equips o jugadors. Les partides tant en parelles com individuals es jugaran a 15 punts, encara que si hi hagueren més inscripcions que places es jugarien a 11 punts. A més, els campions i subcampions de cada categoria tindran el seu corresponent trofeu, i en el cas de la màxima categoria els campions rebran unes distincions especials.

  Cal destacar que la competició en cada categoria es desenvoluparà integrament en el mateix dia, pel que els jugadors no tindran perquè fer nit. A pesar d'això, tots els participants tindran la possibilitat de passar un cap de setmana alternant la competició esportiva amb la vessant turística i cultural, ja que des de l'organització s'han ofert un gran número d'activitats turístiques entre les quals destaquen la visita a Oliveres Mil·lenàries i l'activitat de descobrir el Reial Santuari Verge de la Font, i a més s'han aconseguit dos ofertes en les cases rurals Art Rústic del Barri d'Anroig i en el Panoràmica Golf, Sports & Resort de Sant Jordi.

  El full d'inscripció estarà disponible en la web de la Federació de Pilota Valenciana, en el següent enllaç: http://fedpival.es/competicions/documents/13/48/304. A més, tots els interessats en participar i que un dels dos dies no puguen participar, poden fer una preinscripció assenyalant la categoria en la qual voldrien inscriure's i el dia que podrien jugar. El correu de contacte és campionats@fedpival.es

  Pujar