elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ocupa a 20 persones en 2017

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ocupa a 20 persones en 2017
  • L'accés a subvencions i programes d'ocupació ha permès la majoria d'aquestes contractacions

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha ocupat a un total de 20 persones en el 2017, contractacions realitzades en la seua majoria a través de diferents subvencions sol·licitades a altres administracions per afavorir la creació d'ocupació en el municipi.

Els mesos d'estiu han registrat el major nombre de contractes a causa de les necessitats pròpies d'aquest període, en el qual el consistori va cobrir els 7 llocs de treball ofertats, la majoria d'ells dirigits a joves menors de 30 anys a través d'ajudes de les Generalitat Valenciana, la Diputació o la Unió Europea.

Les diferents subvencions també han possibilitat la contractació de persones aturades de llarga durada o amb un mínim de 30 anys amb la finalitat d'ocupar a veïns i veïnes de diferents edats.

La Unitat de Respir, la piscina municipal o la ludoteca són alguns dels serveis als quals s'ha donat cobertura a través d'aquestes ajudes, que també han contractat a peons que realitzen tasques diverses.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha assenyalat que 'estem al servei de la ciutadania, per la qual cosa tenim la responsabilitat d'oferir oportunitats laborals a aquelles persones en situació de desocupació. Anem a seguir buscant la col·laboració amb les diferents administracions per seguir accedint a programes d'ocupació'.

Pujar