elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

NNGG reclama test per a salvar vides en la província

NNGG reclama test per a salvar vides en la província
  • La organització jove del PP considera una prioritat adquirir kits de detecció “per a frenar els contagis i evitar que la volta a la normalitat provoque un nou repunt”

Noves Generacions de Castelló ha fet una crida perquè s'adquirisquen test de detecció del coronavirus que salven vides a la província. Així ho ha manifestat el seu president, Vicente Blay Casino Serra, qui ha considerat “inadmissible” que complit un mes des del decret d'estat d'alarma, “els sanitaris continuen reclamant els mateixos recursos bàsics que van començar a exigir el passat 14 de març”.

Des de NNGG posen l'altaveu en els professionals sanitaris “que estan lluitant de manera incansable i amb recursos limitats per a fer front a aquesta pandèmia”. “Des de fa un mes exigeixen subministraments i recursos que siguen eficaços en la lluita contra el *COVID-19 que, en data de hui, segueixen sense arribar”.

Aquesta és precisament la demanda que formulen des de NNGG. “Sembla que els recursos mínims, test i equips de protecció, s'ha convertit en un objectiu impossible i els resultats es tradueixen cada dia que passa en noves víctimes i més persones contagiades”.

Des del PP reclamen test per a frenar la corba de morts i evitar la proliferació del contagi. “És l'única solució, l'efectiva i la que garanteix que cessen els positius”. Perquè, tal com ha detallat el president de NNGG, aquesta setmana que arranca ens trobarem amb la represa d'activitats que havien cessat temporalment i els empleats de les quals, en la majoria dels casos, segueixen sense haver-se sotmés a test de detecció”.

“És urgent que el PSPV prenga com a model empreses com *Pamesa, que han realitzat test a tota la seua plantilla. Perquè si el sector privat és capaç d'adquirir kits de detecció per als seus empleats, aquest govern també ha de ser capaç d'aconseguir-lo. La vida de milers de castellonencs depén de la seua capacitat de gestionar per a aconseguir-ho”.

Pujar