26 de maig de 2020 26/5/20

Neva a l'interior de Castelló i les pluges causen problemes

Neva a l'interior de Castelló
Neva a l'interior de Castelló
  • Dues persones han hagut de ser rescatades a Vinaròs després de quedar atrapades amb el seu cotxe per les pluges

MÉS FOTOS
Neva a l'interior de Castelló i les pluges causen problemes - (foto 2)
Neva a l'interior de Castelló i les pluges causen problemes - (foto 3)
Neva a l'interior de Castelló i les pluges causen problemes - (foto 4)
Neva a l'interior de Castelló i les pluges causen problemes - (foto 5)

El pronòstic de l'Agència Estatal de Meteorologia s'ha complit: enfonsament de les temperatures, fort vent i pluja abundant, en alguns casos en forma de neu. És el que ha succeït a la comarca dels Ports, on ha nevat este dimecres, el que ha obligat a actuar als equips d'emergència.

Així, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha mobilitzat fins a un total de sis equips llevaneus a conseqüència de les nevades caigudes a l'interior de la província, sobretot en zones com Vilafranca, Ares del Maestrat i Castellfort. A les 15 hores de la vesprada ja s'havia completat la neteja de totes les carreteres , i es mantenen actius els equips per si fóra necessari tornar a intervindre. També s'ha escampat sal en previsió que es pogueren originar plaques de gel.

Des del Consorci Provincial de Bombers demanen que se circule amb precaució ja que s'ha activat l'alerta de risc per plaques de gel en la carretera. A més, les fortes pluges també estan causant problemes en alguns punts de la província. Per exemple a Vinaròs, on els bombers han hagut de rescatar a dues persones després de quedar atrapades amb el seu cotxe degut a l'aigua. En el rescat han actuat bombers del Parc del Baix Maestrat i tots dos rescatats es troben bé.

En el que portem de jornada, les pluges més intenses s'han registrat a Vinaròs (68.2 l/m2 acumulat), a Traiguera (63.6 l/m2), Llucena (61.8 l/m2), Alcalà de Xivert (60.6 l/m2), Catí (58.4 l/m2), Vilafranca (57.6 l/m2), Fredes (55.4 l/m2), Castellfort (55.2 l/m2) i (Torreblanca (51 l/m2). També a Atzeneta del Maestrat, Castelló i Morella s'han superat els 40 l/m2 durant tot el dimecres.

Pujar