3 de desembre de 2020 3/12/20

El millor musical d'este cap de setmana està a la Vilavella

El millor musical d'este cap de setmana està a la Vilavella - (foto 1)
  • L'Ajuntament presenta dissabte que ve a les 18h “El Reino del León” en la coberta de les instal·lacions esportives municipals

MÉS FOTOS
El millor musical d'este cap de setmana està a la Vilavella - (foto 2)

L'Ajuntament de la Vilavella presenta el musical ‘“El Reino del León’, una obra benèfica ambientada en la sabana africana i que serà representada el pròxim dissabte 4 de gener a les 18h en la zona en la coberta de les instal·lacions esportives municipals. El cost de les entrades té el simbòlic preu d’1 € per persona, tota la recaptació de l'obra es destinarà a l'Associació de l'Alzheimer AFA Província Castelló. Les entrades es podran adquirir de forma anticipada en el mateix Ajuntament de la Vilavella i posteriorment en finestreta.

L'obra

“El Reino del León és un musical que ret homenatge a la exitosa i emblemàtica història de "El Rey León"; una adaptació del Cicle de la Vida que manté els vertaders valors sobre l'amor i l'amistat. Es tracta d'una magnífica posada en escena ambientada en la sabana africana amb coreografies originals executades magistralment i les veus en directe interpretant els mítics temes musicals amb tots els canvis de vestuari de diferents animals per a cada escena, converteixen este espectacle en una cosa màgica i espectacular.

Un experimentant elenc, conformat per 14 artistes entre actors i ballarins, dóna vida als personatges originals, incloent-hi, a més, l'aparició de les "temibles hienes", que ens aporten un tint còmic inesperat. L'obra consta de 75 minuts perfectament estructurats amb subtils transicions d'escenes i ràpids canvis de vestuari, adaptades al públic més xicotet, permeten un desenvolupament amb molt de ritme de principi a fi.

Pujar