27 de setembre de 2020 27/9/20

Menador espai cultural acull l'exposició itinerant «IMAGINARY: una mirada matemàtica»

    La sala polivalent del Menador espai cultural acollirà del 2 d'octubre a l'1 de desembre de 2017 IMAGINARY: una mirada matemàtica, una exposició itinerant creada per l'Institut de Recerca Matemàtica de Oberwolfach en 2008, i adaptada a Espanya per la Reial Societat Matemàtica Espanyola en 2011. Des de llavors ha visitat quasi 100 ciutats a tot el món. La inauguració tindrà lloc el dilluns 2 d'octubre, a les 17:30 hores, amb la presència del rector de l'UJI, Vicent Climent, i el president de la Reial Societat Matemàtica Espanyola, Francisco Marcellan.

    Aquesta exposició mostra diverses imatges i escultures de caràcter matemàtic amb l'objectiu de divulgar les matemàtiques en tots els nivells educatius i en la societat en general. També hi ha pantalles interactives per a posar a prova la intuïció geomètrica dels visitants.

    IMAGINARY ofereix visites organitzades i diverses activitats per a grups d'estudiants, que impartirà professorat i alumnat del Grau en Matemàtiques Computacional de l'UJI.

    L'exposició es podrà visitar de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius de 10 a 14 hores.

    Pujar