1 de desembre de 2020 1/12/20

Martínez: “El PSPV arranca el seu enfrontament contra Espanya amb Compromís i la CUP com a aliats”

Martínez: “El PSPV arranca el seu enfrontament contra Espanya amb Compromís i la CUP com a aliats” - (foto 1)

  El coordinador general del Partit Popular de la província de Castelló, Luis Martínez, ha assegurat que el PSOE és, al costat de partits com a ERC, el responsable de l'injust finançament que pateix la Comunitat Valenciana des de 2009. "Els socialistes van aprovar l'actual model de finançament i ara, en lloc d'asseure's a negociar amb el Govern d'Espanya, prefereixen agafar-se de la mà dels nacionalistes i els partits radicals com la CUP, i amagar-se darrere de la pancarta perquè és on més còmodes estan".

  Per a Martínez, "el PSPV ha arrancat avui el seu enfrontament contra Espanya amb Compromís i la CUP com a aliats", perquè segons el coordinador del PPCS "els socialistes valencians són ostatges dels nacionalistes i dels partits radicals que somien amb uns Països Catalans que incloguen a Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana".

  Des del PPCS han recordat que el Partit Popular va votar en contra del model de finançament aprovat pel PSOE en 2009. "Nosaltres vam estar en contra llavors i estem en contra ara. Els que han canviat són els socialistes que amb el suport dels seus diputats, com el de l'actual consellera de Sanitat, van votar que sí a un model injust per als valencians i ara canvien de bàndol amb l'única intenció d'anar contra el Govern d'Espanya i contra Espanya en si".

  Luis Martínez ha apuntat que "Puig i Oltra haurien de mirar més per l'interès dels valencians i també dels castellonencs als quals ens han retallat per a 2018 les inversions en un 28,3% i quasi la meitat de les mateixes són idèntiques a les del pressupost anterior, la qual cosa significa que en 2017 no les han executat".

  Per al coordinador del PPCS "els pressupostos del Consell per a 2018 són una burla i un engany per a la província de Castelló perquè ens discriminen territorialment, perquè mentre municipis Borriana reben del Consell 11 euros per habitant, Vinaròs 14, Vila-real 40 o la Vall d%o2019Uixó 26, un veí de Morella rep 1.934 euros".

   

  Pujar