30 de setembre de 2020 30/9/20

Martínez: “En el PPCS estem amb el sentit comú, la unitat i la Constitució”

    El vicesecretari del Partit Popular de Castelló, Andrés Martínez, ha advertit avui que el PP de la província “estem, com sempre, al costat del sentit comú, de la unitat, el respecte i la Constitució Espanyola” i en contra dels separatistes que estan intentant generar un problema en tota Espanya.

    Tal com ha explicat Martínez,”Castelló és una de les províncies que limiten geogràficament amb Catalunya, amb la qual compartim tradicions, cultura, relacions laborals i comercials i en molts casos relaciones familiars, per tant el PP aposta fermament per la convivència entre territoris, aprofitant els avantatges mutus d'un veïnatge fructífer entre ambdues parts i a tots els nivells”.

    Per al sotssecretari del PP és “absurdo que en aquest moment de la història alguns vulguen alçar fronteres artificials i conflictes que no existeixen” i ha lamentat l'actitud de polítics de la Comunitat Valenciana separatistes “que prefereixen ser catalans de segona a ser valencians de primera”.

    Des del PP, ha advertit el dirigent, “tornem a tendir la mà als nostres veïns de Tarragona i de la resta de Catalunya als quals tantes coses ens uneixen”. De fet, des del PP de Castelló apostem per reforçar tots els vincles històrics amb Tarragona i la resta de Catalunya i per aqueix motiu “sempre hem considerat perjudicial la creixent elevació de barreres fiscals i administratives, i considerem una reculada creixent que en el futur es pogueren prendre decisions que elevaren fronteres entre Tarragona i Castelló”.

    Pujar