20 de setembre de 2020 20/9/20

PP: "Martí (PSPV) torna a pagar amb diners de Castelló el deute de Ximo Puig"

PP: "Martí (PSPV) torna a pagar amb diners de Castelló el deute de Ximo Puig" - (foto 1)
  • El president de la Diputació utilitza els fons de la província per a finançar la part que el Consell no abona en l'organització del Congrés Internacional de Turisme de la FUE

El president de la Diputació Provincial ha tornat a llavar-li la cara a Ximo Puig utilitzant els diners de tota la província. Així ho ha denunciat el diputat provincial del PP, Andrés Martínez, després que dimecres passat en el si de la reunió del Patronat de Turisme provincial, José Martí, president de la Diputació, anunciara que el Consell no abonarà els 7.400 euros que li corresponen en l'organització del Congrés Internacional de Turisme de la FUE (Fundació Universitat Empresa).

“És una vergonya que la Diputació estiga eixint al rescat constantment de la Generalitat Valenciana. Els castellonencs hauran de finançar una quantia que no els correspon però que el president de la Diputació decideix finançar perquè ha convertit aquesta institució en el caixer automàtic del seu cap de files: Ximo Puig”.

Així de contundent s'ha mostrat Martínez qui ha lamentat que la Diputació, amb un pressupost de 180 milions d'euros, “estiga al servei d'una Generalitat que té un pressupost de 20.000 milions d'euros”. “Aquesta institució fa un flac favor a la província quan utilitza els diners de tots els castellonencs a rescatar al Consell”.

Per a Martínez, “la Diputació ha d'estar al servei de la província, mai al servei d'unes sigles”. I “aquest ha sigut el canvi a pitjor que ha patit aquesta institució en mans d'un PSPV que l'ha convertida en sucursal bancària de la Generalitat Valenciana”. Des del PP, “el nostre compromís amb la província enfront dels qui utilitzen els seus diners per a pagar al seu cap de files. La nostra defensa del territori enfront dels qui bloquegen ajudes per a recuperar la costa o neguen oportunitats amb retallades en matèria de formació i ocupació. I la nostra aposta pel lideratge d'una província que el PSPV i Compromís han decidit sotmetre negant subvencions que frenen la despoblació o rebutjant proves ciclistes internacionals que són exemple de lluita per la igualtat”.

Pujar