elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’UJI organitza les XXI Jornades de Cooperació Internacional i Solidaritat

    L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la Universitat Jaume I ha organitzat les XXI Jornades de Cooperació Internacional i Solidaritat i les IV Jornades «La cooperació universitària valenciana amb el Sàhara» que tindran lloc el 14 de novembre de 2018 a l’Aula Magna Joan Francesc Mira de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

    En aquesta edició, les jornades se centraran en la cooperació universitària valenciana amb el Sàhara i tindran la Universitat de Tifariti com a convidada. La inauguració de les jornades comptarà amb la participació del vicerector d’Internacionalització i Cooperació de l’UJI, Joan Antoni Martín; el rector de la Universitat de Tifariti, Jatari Hamudi, i la directora general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, Antonia Moreno. La conferència inaugural, titulada «La situació actual del Sàhara», correrà a càrrec del professor de Dret Internacional Públic a la Universitat del País Basc, Juan Soroeta.

    El procés de pau i drets humans, la situación actual de les dones sahrauís i les alternatives de cooperació des de la Universitat centren el programa de les jornades.

    Més informació i programa https://www.uji.es/serveis/ocds/actualitat/jornadassahara/

    Pujar