30 de novembre de 2020 30/11/20

L’UJI ompli el vuitè contenidor de taps per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares

L’UJI ompli el vuitè contenidor de taps per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’UJI ompli el vuitè contenidor de taps per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares - (foto 2)

  L’empresa Recytrans ha completat el vuitè contenidor de taps recollits en el campus universitari castellonenc, i el primer durant aquest curs acadèmic, dins del programa «Taps d’esperança», una acció del programa «UJI Voluntària» gestionat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, que té com a objectiu la recollida i el reciclatge de taps de plàstic per a recaptar fons per a FEDER (Federació Espanyola de Malalties Rares).

  Aquest vuitè contenidor de taps, amb capacitat de 14 metres cúbics, ha estat possible gràcies a l’aportació dels membres de la comunitat universitària i en aquesta ocasió, també de BP i UBE Corporation Europe.

  Per donar suport a aquest programa es compta amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries que s’encarreguen de fer un seguiment de les caixes distribuïdes per la Universitat, buidar les caixes de taps en el contenidor de reciclatge cedit per Recytrans (empresa de gestió de residus) i participar en campanyes de sensibilització sobre malalties rares i el reciclatge.

  Hi ha caixes de reciclatge distribuïdes per distintes zones del campus, perquè tots els membres de la comunitat universitària puguen dipositar de taps. L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat agraeix la seua contribució als membres de la comunitat universitària que han col·laborat portant taps, als voluntaris i voluntàries que han dedicat part del seu temps i esforç i al personal d’administració i serveis que ha contribuït a la supervisió de les caixes.

  Pujar