21 de setembre de 2020 21/9/20

L’UJI ofereix 43 places en la convocatòria del programa Erasmus+ Pràctiques per a aquest curs acadèmic

    La Universitat Jaume I obre del 26 de setembre a 11 d’octubre de2017 la convocatòria Erasmus + Pràctiques del curs 2017-18 a través de la qual l’estudiantat podrà optar a les 43 places (aquest nombre d’ajudes podrà ser ampliat) previstes. Des de l’Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques realitzaran una sessió informativa sobre la convocatòria el 26 de setembre a les 11.00 hores a l’Aula Magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. Els països inclosos en el programa són els 28 països membres de la Unió Europea, l’antiga República Iugoslava de Macedònia, Islàndia, Liechtensteis i Noruega.

    La convocatòria Erasmus+ Pràctiques del curs 2017-18 inclou tres modalitats. La primera d’elles està adreçada a estudiantat de grau, màster i doctorat oficial que ha de fer pràctiques externes curriculars en el curs 2017/18. La segona modalitat s’adreça a estudiantat que realitzarà l’estada quan siga titulat, mentre que la tercera es dirigeix a estudiantat de grau i màster que realitzaran pràctiques extracurriculars.

    Per assistir a tant a la jornada informativa como a la resta d’activitats del Pla Formatiu obligatori per a candidats és necessari realitzar una inscripció prèvia a través de la web http://preinscripcio.uji.es/.

    Pujar