27 de setembre de 2020 27/9/20

L’UJI incrementa les ajudes per l’estudiantat amb circumstàncies sobrevingudes per al curs 2018/2019

L’UJI incrementa les ajudes per l’estudiantat amb circumstàncies sobrevingudes per al curs 2018/2019 - (foto 1)

  La Universitat Jaume I de Castelló, a través del Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social i en col·laboració amb el Consell de l'Estudiantat, ha incrementat la partida pressupostària destinada a les ajudes per a l'estudiantat amb circumstàncies sobrevingudes per al curs 2018/19.

  El pressupost inicial de 10.000 euros ha augmentat fins als 24.000 euros, dels quals el Consell de l’Estudiantat aporta 10.000 euros, amb el propòsit de beneficiar a major nombre d’alumnat per fer front a les diverses necessitats derivades de les circumstàncies sobrevingudes produïdes en el curs 2018/2019. D'aquesta manera, 31 estudiants poden beneficiar-se d'aquestes ajudes amb un import màxim de 1.200 euros per petició.

  La vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, ha subratllat que «aquestes ajudes responen a la voluntat de l’UJI de garantir un accés equitatiu a l’educació superior i, en aquest cas, contribuir a pal·liar situacions de dificultat social i econòmica». Les ajudes formen part del Pla de beques aprovat  per la Universitat Jaume I alhora que s'alineen amb els objectius de Desenvolupament Sostenible, en concret amb la promoció de l'educació de qualitat i la reducció de les desigualtats entre les persones.

  La portaveu del Consell de l’Estudiantat ha destacat «la resposta que s’ha donat per a atendre el nombre més gran de peticions rebudes i, d’aquesta manera, garantir l’accés en condicions d’igualtat a la Universitat». A més, ha expressat l’aposta per treballar de manera coordinada amb l’UJI per tal de millorar l’atenció a l’estudiantat que, com en aquests casos, afronten situacions no previstes que dificulten la seua continuïtat en la Jaume I.

  Més informació: https://www.uji.es/institucional/ajudes-premis/socials/sobreving/

  Pujar