Castellano

L’UJI es classifica en segona posició en el CADU de marató celebrat a València

L'equip de la Universitat Jaume I s'ha classificat en segona posició en els Campionats Autonòmics Universitaris de la Comunitat Valenciana (CADU) de marató en la prova que es va celebrar el passat 1 de desembre a València. El primer lloc va ser per a l'equip de la Universitat Politècnica de València i va completar el pòdium la Universitat d'Alacant.

La marató de València Trinidad Alfonso edp va batre, una edició més, nous rècords de la prova. D'una banda va tenir un total de 21.600 finishers i es van establir nous records tant en categoria masculina com en categoria femenina, amb 2h03:51 i 2h18:30 respectivament.

Els atletes universitaris van estar a gran altura, aconseguint resultats important tant en l'àmbit individual com per universitats. Destaca la tercera posició de Miguel Angel Martínez Gregorio en categoria universitària amb una marca de 2.53.09.