21 de novembre de 2019 21/11/19

L’UJI celebra l’acte oficial de graduació de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI en l’àmbit de la Psicologia

  Part de l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis durant el curs 2018/2019 en el Grau de Psicologia participara dijous 31 d’octubre de 2019 en l’acte oficial de graduació de la Facultat de Ciències de la Salut. Durant l’acte, que es realitzarà al Paranimf universitari, es lliurarà a l’alumnat una beca. La cerimònia estarà presidida pel degà de la FCS, Rafael Ballester.

  L’acte de graduació de l’estudiantat de Psicologia es realitzarà  a partir de les 18 hores. En aquest acte participaran al voltant de 70 alumnes del Grau en Psicologia, amb Azucena García Palacios, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia de l’UJI com a padrina, i Kevin Martínez Martínez en representació de l’estudiantat.

  Els actes de graduació estan organitzats pels centres universitaris amb la col·laboració del Programa AlumniSAUJI. En aquests actes, on a més a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també hi estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconéixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis. 

  ocultar
  L’UJI celebra l’acte oficial de graduació de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI en l’àmbit de la Psicologia
  Pujar