elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’UJI i Banco Santander ofereixen 51 beques per a pràctiques en PIMES

  La Universitat Jaume I i Banco Santander ofereixen 51 beques per realitzar pràctiques externes curriculars de grau o de màster universitari en el curs acadèmic 2016/2017, dins del conveni de col·laboració signat per Banco Santander, CRUE i CEPYME. Tant l'estudiantat com les empreses interessades en aquestes beques han d'inscriure's a la plataforma habilitada pel Banco Santander abans del 23 d'abril de 2017. Posteriorment l'estudiantat haurà de presentarse a més a la convocatòria pública que en breu publicarà l'UJI.

  L'estudiantat de l'UJI que estiga interessat podrà dur a terme les seues pràctiques externes curriculars en microempreses, en PIMES i amb autònoms. Les pràctiques que es realitzen dins d'aquest programa estaran integrades en els plans d'estudi de les corresponents titulacions de l'UJI i tindran una durada de tres mesos a jornada parcial (4 hores per dia). Per poder optar a la beca, l'estudiantat ha d'estar matriculat en l'assignatura pràctiques externes durant el curs acadèmic 2016/17, no estar realitzant-les ja i haver assistit al Pla de Formació del Banco Santander.

  L'estada en pràctiques es podrà realitzar de l'1 de juliol i finalitzaran el 31 d'octubre, sense incloure el mes d'agost, o bé de l'1 de setembre fins el 31 de novembre. L'aportació econòmica serà de fins a 900 euros bruts cofinançats entre el Banco Santander i l'entitat d'acollida.

  Les beques pretenen integrar al estudiantat en la realitat institucional, empresarial i laboral del seu entorn social des del seu propi perfil professional, contribuint al desenvolupament de les seues competències (coneixements, habilitats, destreses i actituds) i a facilitar la transició de titulats universitaris al mercat de treball.

  Més informació en http://www.uji.es/serveis/oipep/base/programes/pe/convocatories-ajudes/santander1617/

  Pujar