elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'UJI aposta per l'educació física com a recurs pedagògic amb un nou curs d'estiu

    «L'Educació Física com a recurs pedagògic» és el títol del curs d'estiu de la Universitat Jaume I que es realitzarà els dies 10, 11, 12, 13 i 14 de juliol de 2017al Pavelló Esportiu i a les pistes del Servei d'Esports.

    En aquest curs s'introdueixen noves tendències que s'integren al currículum educatiu i que pretenen el desenvolupament integral de l'alumnat: el rugbi, les activitats de lluita, les danses del drac, la resolució de conflictes, les TIC, l'atenció a la diversitat, les programacions competencials o l'avaluació... són continguts que es tractaran al curs mitjançant tallers pràctics, taules rodones i exposicions de professorat en actiu a tots els nivells educatius.

    El curs està dirigit a estudiants dels graus d'Educació Infantil i Primària, dels graus de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; col·legiats i professionals de l'àmbit de l'educació física i l'esport; alumnat o titulats dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de la família professional de la motricitat, i en general, tots aquells professionals de l'educació, l'esport i l'oci interessats en les possibilitats que ofereix l'activitat física en sentit ampli.

    Pujar