21 de gener de 2021 21/1/21

L’UJI acull la primera jornada de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

L’UJI acull la primera jornada de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’UJI acull la primera jornada de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat - (foto 2)
  L’UJI acull la primera jornada de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat - (foto 3)

  La sala de graus de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI acull avui la primera de les jornades de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Universitat Jaume I en col·laboració amb la Federació Escola Valenciana.

  En aquesta edició participen un total de 13 equips, provinents de nou centres de secundària de la provincia de Castelló, que debaten sobre el tema «La tecnología augmenta la felicitat?». La jornada ha sigut inaugurada per la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester; Nacho Badenes, president d’Escola Valenciana, i Olga Carbó, coordinadora de la Lliga de Debat UJI.

  El campió d’aquesta lliga representarà l’UJI en la Lliga de debat interterritorial que organitza la Xarxa Vives d’Universitats i que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), del 22 al 24 d’abril de 2020.

  La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.  

  Els horaris dels encontres de la Lliga local estan disponibles en: https://www.uji.es/serveis/use/base/lligadebat/base/secundaria/fase-local/horari-competicio/ 

  Pujar