elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lluis Gandia obert a la unitat del PPCS si s'accepten les seues propostes de model de partit

Lluis Gandia obert a la unitat del PPCS si s'accepten les seues propostes de model de partit
  • El Partit Popular de la província de Castelló celebrarà el congrés el pròxim 8 de maig

L'acord aconseguit ahir entre Marta Barrachina i Carmina Ballester, fins fa 24 hores, contrincants al congrés del Partit Popular de Castelló per a triar al nou líder, deixa a un costat al tercer aspirant: Lluís Gandia, president del Partit Popular de Vinaròs.

Fins al moment, segons ha pogut saber elperiodic.com, ningú de l'equip de l'alcaldessa de la Vall d'Alba s'ha posat en contacte amb ell per a intentar formalitzar una unitat que evite les urnes el pròxim 19 d'abril.

“Si Marta Barrachina no considera cridar a la nostra candidatura, seguirem avant. Ànim no ens falta”, assegura aquest candidat.

Això sí, per a negociar una unitat i integració de cara al pròxim congrés del 8 de maig, Gandia posa sobre la taula dues propostes perquè “tenim un model de partit no centralitzat ni presidencialista”.

Així, el president del PP de Vinaròs assenyala la seua aposta perquè els partits judicials tenen més força en l'estructura provincial i que es tinguen en compte als alcaldes i als portaveus que estan en l'oposició perquè arribe el missatge als ciutadans.

Segons Gandia, “el model de partit que tenim al cap crec que és l'adequat i el que necessita Castelló”.

Per això, “si ens criden exigirem aquestes dues premisses. No són postures gens desorbitades perquè pensem que el model pot funcionar”.

Demana generositat

Així mateix, Lluis Gandia ha demanat a Marta Barrachina, que amb tota probabilitat serà la pròxima presidenta del PPCS, “generositat” per a integrar en el seu equip a persones que han estat donant suport a altres candidatures.

Pujar