elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Institut de Matemàtiques i Aplicacions de l’UJI clausura amb el Math-Quantum Day el semestre temàtic sobre «matemàtiques quàntiques»

  ’Institut Universitari de Matemàtiques i Aplicacions de Castelló de la Universitat Jaume I tanca divendres 27 de setembre de 2019 amb el Math-Quantum Day el semestre temàtic sobre «matemàtiques quàntiques» que ha abordat en sis conferències prèvies aspectes matemàtics inspirats per la mecànica quàntica.

  El Math-Quantum Day reunirà a un grup d’investigadors i investigadores el treball dels quals està relacionat amb les matemàtiques inspirades en la mecànica quàntica. La jornada s’iniciarà a les 10 del matí i finalitzarà a 17.30 hores en les instal·lacions de l’Institut Universitari de Matemàtiques i Aplicacions a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

  Les conferències estaran impartides per  Adam Skalski (Institute of Mathematics of the Polish Academy of Sciences) de Warsaw a Polònia, Carlos Palazuelos (Instituto de Ciencias Matemáticas), Diego Ruano (Instituto de Investigación en Matemáticas), Juan J. García Ripoll (Institut de Física Fundamental-CSIC) i  María Antonia Lledó (Institut  de Física Corpuscular) de la Universitat de València.

  L’IMAC és un Institut Universitari d'investigació en matemàtiques que presta especial atenció als reptes matemàtics que requerisquen un tractament multidisciplinari, incloent-hi, d'una manera particular, aquells que sorgeixen al voltant de les altres ciències i la tecnologia a través de la seua aplicació a models matemàtics (biomedicina, tractament d'imatges, simulació de diversos fenòmens físics).

  L’IMAC està així mateix obert a proporcionar el suport necessari per a resoldre els problemes d'índole matemàtica que l'entorn empresarial i les diverses institucions públiques de Castelló plantegen.

  Pujar