elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’executiva del PSPV crearà taules de treball per a impulsar la veu de la militància de Castelló en el 40 Congrés Federal del PSOE

L’executiva del PSPV crearà taules de treball per a impulsar la veu de la militància de Castelló en el 40 Congrés Federal del PSOE
  • La iniciativa, aprovada per unanimitat per la CEP, pretén "fomentar el debat i la reflexió de l'actiu més important d'aquest partit, i que són les i els militants”

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat per unanimitat una resolució per instar a la militància a participar en els debats que envolten la ponència marc del 40 Congrés del PSOE que tindrà lloc del 15 al 17 d’octubre en València. A més a més, segons s’explica en la proposta, es pretén "fomentar el debat i la reflexió de l'actiu més important d'aquest partit i que és el conjunt de les i els militants que formen part d'aquest projecte”.

La iniciativa, proposada i defensada per la vicesecretària de Militància i Drets, Ruth Sanz, planteja la creació de diverses taules d'anàlisi, debat i treball perquè es canalitzen les propostes de totes les agrupacions de les comarques de Castelló en la ponència marc. “Perquè la nostra militància, la militància de la província de Castelló, les nostres agrupacions i, concretament, les diferents executives provincials, tenim un paper fonamental en alentir a la participació activa”, s’afegeix.

La resolució arreplega el fet que l’executiva provincial ha sigut “pionera" en fer propostes que ara formen part del dia a dia orgànic del partit, com és la defensa d'1 militant, 1 vot, que es va portar al congrés celebrat a Sevilla". Per aquest motiu, es destaca que "ha arribat el moment que les i els militants de la província de Castelló tornem a ser revulsius a l'hora de fer les nostres propostes, i que repensem i exposem el que volem que seguisca sent el nostre partit”.

A més, la proposta reivindica la necessitat d'aconseguir que la ponència siga "el marc de les polítiques progressistes que aquest país necessita, que tinga en compte als ciutadans de les ciutats, però també de les poblacions menudes. Una ponència que vetle pel medi ambient, per l'agricultura, per les costes, pel nostre patrimoni, per la nostra gent”.

Pujar