25 de juny de 2019 25/6/19
REPORTATGE

Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica

Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica
Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica
MÉS FOTOS
Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica - (foto 2)
Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica - (foto 3)
Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica - (foto 4)
Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica - (foto 5)
Laude BSV ofereix l'essència i els valors de l'educació britànica - (foto 6)

“Sorprendre's aprenent en família”. És l'objectiu de l'activitat que el pròxim dissabte, 13 d'abril, tindrà lloc en les instal·lacions de Laude The British School of Vila-real. Aquesta jornada en família serà de les 10.00 fins a les 14.00 hores i es pot convidar a familiars i amics.

Durant el matí les famílies podran gaudir amb els seus fills i aprendre moltes coses noves amb tots els professors del col·legi i a més, se sortejarà entre les famílies assistents una beca completa per al curs d'estiu 2019. Per a participar en aquest sorteig s'hauran d'emplenar les dades en l'entrada del col·legi el dia de l'esdeveniment.

Laude The British School of Vila-real va ser fundat en 1996 i pertany a la companyia britànica *SP (International Schools Partenariat). Col·legi britànic, privat i mixt que compta amb totes les etapes educatives des d'Infantil fins a Batxillerat.

Laude BSV és un col·legi internacional de gran èxit, orgullós de les seues arrels en la comunitat local i amb un objectiu que resumeixen així: “Ens guiem per un objectiu compartit que consisteix a preparar als nostres estudiants per a les canviants demandes i oportunitats del futur mitjançant el desenvolupament d'habilitats i capacitats que fan que el nostre projecte pedagògic i curricular siga únic a la província”.

En BSV el bon aprenentatge ocorre quan els alumnes se senten feliços i assegurances. Ser un xiquet feliç significa ser una persona activa, motivada per aconseguir els seus assoliments i centrada en els seus propis talents. És per això que Laude BSV col·labora estretament amb els pares i la resta de la seua comunitat educativa, centrant-se en comprendre les fortaleses i ambicions de cada estudiant que està sota la seua responsabilitat i cura.

Això es reflecteix en L'Estil B.S.V., expliquen des del centre, que mostra una varietat d'habilitats d'aprenentatge i com les desenvolupen en el centre: "En BSV, l'aprenentatge és un viatge de descobriment en el qual, sent creatius, assumint riscos i cometent errors, millorem els nostres coneixements, habilitats i la nostra comprensió del món”.

Perquè un bon col·legi no solament s'aconsegueix tenint una excel·lent educació integral que s'implementa diàriament, sinó que també per l'obstinació constant de millorar i innovar: “Ser encara millors ens motiva”.

Seguint el currículum britànic, des del centre preparen als alumnes per a realitzar els exàmens de IGCSE i els A Levels, equivalents a l'ESO i Batxillerat Espanyol respectivament. Els alumnes accedeixen a la universitat directament sense realitzar la prova d'accés obtenint la doble titulació, britànica i espanyola, la qual cosa els permet cursar estudis en qualsevol universitat no solament europea sinó de qualsevol part del món.

“El treball en equip, l'experiència educativa i el valor de l'esforç que inculquem als alumnes per a l'estudi són elements essencials per a aconseguir l'èxit acadèmic, i això ha quedat reflectit un any més aconseguint en el curs 2017-18 els millors resultats en la història del col·legi, presentant a tots els seus alumnes de segon de Batxillerat als exàmens A Level i aconseguint un 100% d'aprovats i accedint a carreres universitàries de primera elecció”.

Un altre distintiu és que l'equip de Laude British School of Vila-real està compost per professionals de l'educació que vetlen pel benestar afectiu, social i acadèmic de cadascun dels seus alumnes. Contribueixen amb la seua experiència i la seua professionalitat a educar no solament en matèries sinó també en els valors que caracteritzen a aquest centre: esforç, responsabilitat, pensament crític i honestedat.

A més, la flexibilitat del seu pla d'estudis els permet adaptar-se a les capacitats dels nostres alumnes. El seu gabinet psicopedagògic s'ocupa de l'atenció a la diversitat de l'alumnat, posant especial èmfasi en les necessitats educatives especials per a accedir als aprenentatges i desenvolupar tot el seu potencial intel·lectual en la cerca de l'excel·lència acadèmica.

La revisió i el desenvolupament continu del projecte educatiu fan que cada curs s'implanten millores, de les quals destaquen la incorporació de tecnologia d'última generació, ampliació del departament de música i teatre, sent aquesta una assignatura nova dins del seu pla d'estudis de Secundària.

A més s'ha ampliat l'elecció clubs on els alumnes poden desenvolupar els seus talents creatius i han implementat nous programes que enriqueixen el pla d'estudis com per exemple: l'Aula Emocional, Orientació Vocacional, el Mentoring Programme, Forest School, El Programa d'Intercanvi Lingüístic, el Programa de Debat MUN de ISP (Model United Nations de International Schools Partenariat) o l'IPC (International Primary Currículum).

En la part d'infraestructures el col·legi segueix amb el seu pla de renovació de les instal·lacions. Després d'acabar amb el projecte de tota la zona d'infantil, aquest estiu van començar amb la reforma completa de tot l'edifici de primària, que consta de dues plantes, a més de la remodelació dels patis exteriors incloent el clos i el poliesportiu.

Una altra de les característiques de Laude The British School of Vila-real és el seu caràcter plurilingüe. Les llengües vehiculares en el col·legi són l'anglés i l'espanyol. A més ofereixen Alemany, Francés i Xinés: “Això ens converteix en el col·legi de referència a la nostra província, no solament per la varietat de llengües que oferim sinó també per aconseguir el 100% d'aprovats en els exàmens oficials que realitzem a través dels diferents organismes oficials”.

Laude BSV atén les necessitats de les famílies i els ajuda a conciliar la seua vida personal i professional oferint jornades que comencen a les 7.45 hores i finalitzen a les 18.30 hores, proporcionant activitats extraescolars de qualitat i obrint les seues portes al juliol amb el seu Curs d'Estiu o els dissabtes amb la seua tradicional Acadèmia d'Inglés.