18 de setembre de 2020 18/9/20

L’Associació Nacional de Psicologia Positiva celebra a Castelló, Lima i Mazatlán el Dia Internacional de la Felicitat

L’Associació Nacional de Psicologia Positiva celebra a Castelló, Lima i Mazatlán el Dia Internacional de la Felicitat - (foto 1)

  POSITIVAT, l’Associació Nacional de Psicologia Positiva, ha organitzat, amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat que se celebra dimecres 20 de març 2019, a l'Àgora universitària diverses activitats senzilles però basades en investigacions psicològiques per tal de prendre consciència i posar en pràctica la felicitat.

  En 2012 l'Assemblea General de Nacions Unides va aprovar declarar el dia 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat, en considerar que és un dels drets humans fonamentals i un objectiu que tots hem de perseguir. Les persones assistents podran seguir el seu propi camí de la felicitat, mitjançant diferents activitats, i així, els que aconsegueixin completar tot el recorregut, rebran un regal commemoratiu.

  És un acte obert a tota la ciutat de Castelló que es desenvoluparà de 10 a 13 hores a l'Àgora de l'UJI. Cal destacar que des de POSITIVAT realitzaran els actes simultàniament a Castelló (Espanya), a Lima (Perú) i en Mazatlán (Mèxic).

  Les activitats estan organitzades per POSITIVA’T en col·laboració amb la Universitat Jaume I i la Facultat de Ciències de la Salut, el Negociat de Joventut de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, la Universitat de Sant Martin de Porres i l'Escola de Psicologia de la Universitat d’Ucayali del Perú, el IPPSE - Institut Peruà de Psicologia i Educació i el Campus Mazatlán de la Universitat Tecmilenio de Mèxic.

  Més informació: www.positivat.com

  Pujar