27 d’octubre de 2020 27/10/20

L’antic alumnat tindrà una tarifa especial en el postgrau propi de l’UJI

L’antic alumnat tindrà una tarifa especial en el postgrau propi de l’UJI - (foto 1)

    El Programa AlumniSAUJI i la Fundació Universitat-Empresa (FUE-UJI) col·laboren un any més per oferir als membres de la categoria Premium del programa d’antics alumnes i amics i amigues de l’UJI dues places per màster propi, curs d’especialització i d’expert/a amb una reducció del 3% de la matrícula.

    Aquesta reducció suposa entre 20 i 200 € menys per a l’alumnat. Per accedir a aquest avantatge caldrà tenir tres mesos d’antiguitat en aquesta categoria. L’objectiu de la Universitat Jaume I amb aquest avantatge és fer valdre els membres Premium, oferint-los serveis exclusius i de qualitat en formació continuada i incrementar la notorietat de la formació de postgrau propi.

    La Universitat Jaume I presenta per al curs 2019-2020 una oferta àmplia i diferenciada amb 42 màsters universitaris, 21 programes de doctorat i un catàleg de postgrau propi compost per 23 màsters propis, 11 cursos d’especialització i 22 cursos d’expert/a, on en un 90% dels casos s’aplica la tarifa especial.

    Els estudis propis de postgrau són ensenyaments destinats a la formació i especialització de titulats universitaris oficials. Aquests estudis tenen un enfocament predominantment pràctic, especialitzat i basat en les necessitats del mercat laboral.

    Pujar