1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP lamenta que el PSPV "retalle en sanitat mentre incrementa la nòmina d’assessors i alts càrrecs"

El PP lamenta que el PSPV "retalle en sanitat mentre incrementa la nòmina d’assessors i alts càrrecs" - (foto 1)
  • La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, acusa al PSPV de col·locar als seus amics i alimentar als seus socis abans que acabar amb les llistes d’espera

“Els ciutadans no entenen que el mateix PSPV que està pujant la nòmina d'assessors i alts càrrecs és el que els castiga amb llistes d'espera que superen l'any per a un control o revisió mèdica”. Elena Vicente-Ruiz, secretària general del Partit Popular de Castelló ha lamentat que el PSPV aplique sense complexes retallades en sanitat mentre els diners ho dedica a col·locar als seus amics.

“És indecent que a un ciutadà que paga els seus impostos i que espera trobar una atenció mèdica eficaç i àgil es tope amb llistes d'espera que superen l'any”, ha considerat la portaveu del PPCS. “Tenim uns metges excel·lents, professionals que entreguen la seua vida a salvar la dels altres, però uns gestors que abans que invertir en la sanitat pública prefereixen posar en nòmina als seus socis per a garantir-se l'estabilitat del pacte de govern”.

Des del PP, “defensem l'excel·lència d'un sistema públic referent. Perquè els nostres metges són exemplars i les nostres instal·lacions mereixen ser prioritat en matèria d'inversions. Perquè es tracta de salvar vides, prestar una atenció de qualitat i no derivar pacients a més de 60 quilòmetres per a realitzar proves de control o diagnòstiques”.

Elena Vicente-Ruiz reivindica “sentit comú” a un PSPV “que ha preferit invertir en els seus abans que apostar pels ciutadans”. En política, ha recordat la secretària general del PPCS, “es ve a servir, a ser útil i a resoldre problemes, no a crear-los com demostra el PSPV, que solament ha vingut a servir-se dels ciutadans per a garantir-se el pacte amb Compromís i Unides Podem”. Des del PP, ha assenyalat la portaveu, “anem a defensar als nostres ciutadans, reclamant prioritzar inversions que garantisquen una sanitat pública de qualitat i protegint al pacient, al que el PSPV ha abandonat a canvi d'una cadira i una nòmina”.

Pujar