elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que el PSOE "negue" a Santa Magdalena una parada de tren

El PP lamenta que el PSOE "negue" a Santa Magdalena una parada de tren
  • Víctor Cervera, portaveu del PP en Santa Magdalena, celebra que la moció que Salomé Pradas ha presentat en el Senat i l'acció municipal hagen aconseguit el desbloqueig

El Grup Popular a Santa Magdalena de Pulpis ha celebrat que l'aprovació al Senat de la moció presentada per la també senadora popular Salomé Pradas per a la dotació d'una parada de tren en la localitat i la recuperació de la freqüència ferroviària prèvia al Covid-19. “És una vergonya que el PSOE, en lloc de defensar els interessos del nostre poble s'haja dedicat a bloquejar una infraestructura que portem reclamant des de fa anys”.

Víctor Cervera, portaveu i regidor del PP en Santa Magdalena, ha posat en valor el treball desenvolupat al Senat “que ha aconseguit que se'ns escolte”. “Som una població xicoteta, amb menys de 1.000 habitants, però no per això mereixem el menystinc al que el PSOE ens porta sotmetent des de fa anys”.

L'acord adoptat en la Cambra Alta amb l'únic vot en contra del PSOE demostra “que flac favor ens fa el PSOE negant-nos un recurs tan bàsic com el transport”. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, “hauria de deixar clar a la població si està a favor dels veïns o únicament es dedica a servir a les seues sigles”. Per part nostra, assenyala Cervera, “continuarem reclamant aquest recurs com hem fet des del primer dia. Per a Santa Magdalena, disposar d'una parada de tren en la població és una cosa bàsica i de justícia. No entenem com el PSOE pot votar en contra de la mesura”.

Cal assenyalar que l'acord adoptat al Senat a proposta d'una moció del PP reivindica, així mateix, la recuperació del nombre de freqüències que el PP va garantir amb l'Obligació de Servei Públic aprovada el 30 de novembre de 2017, tant en la zona nord de la província com en les connexions que manté Castelló amb València, entre elles l'AVE, suspés pel Govern de Pedro Sánchez aquest estiu.

Pujar