elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que l'esquerra “paralitze els accessos de Castelló a València dins de la seua visió reduccionista”

El PP lamenta que l'esquerra “paralitze els accessos de Castelló a València dins de la seua visió reduccionista” - (foto 1)

  El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui la desraó de l'Ajuntament de València que ha decidit boicotejar les obres de la V-21, principal accés des de la província a la ciutat, malgrat que el Ministeri de Foment ja havia licitat l'obra. Aquest accés ho usen milers de conductors de la província de Castelló, sobretot de la zona sud, i que diàriament acudeixen a València per a treballar.

  Una situació que el portaveu de la comissió de Foment en el congrés dels Diputats, Miguel Barrachina, ha qualificat de “surrealista” i que retrata a la perfecció “el estil reduccionista i d'aïllament de l'esquerra”. Per al diputat aquesta decisió de bloquejar les obres va en contra de la seguretat vial, del progrés i de la creació d'ocupació.

  “L' esquerra no sap gestionar i est és un clar exemple d'açò ja que el Ministeri es posa a la feina per a millorar aquesta carretera i ells decideixen bloquejar la iniciativa”, assenyala Barrachina. De fet, el propi Compromís va demanar en el Congrés que es dugueren a terme l'obres que ara boicotegen “demostrant que tenen un comportament impropi d'uns governants i que no mereix una ciutat com València”.

  El portaveu de Foment adverteix que “este es un nou exemple que PSOE i Compromís amb la pinça de Podem no defensen els interessos generals de la societat valenciana, sinó que només se centren en els seus interessos: adoctrinar de forma constant”.

  Pujar