2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP lamenta que l'alcaldessa de Torreblanca “convoque una comissió per a cobrar en plena crisi del Covid-19”

El PP lamenta que l'alcaldessa de Torreblanca “convoque una comissió per a cobrar en plena crisi del Covid-19” - (foto 1)
  • Els populars denuncien que l'alcaldessa no ha contestat a la petició d'una junta de portaveus per a afrontar la crisi del coronavirus a Torreblanca i la falta d'accions a favor dels veïns

El Partit Popular de Torreblanca ha lamentat hui que l'alcaldessa haja decidit convocar una comissió de Foment amb l'únic de fi de cobrar per assistències. Una comissió que el PP ha demanat formalment que s'anul·le i a la qual la portaveu del Partit Popular, Tani Agut, ha anunciat que no assistirà.

Agut ha denunciat que “aquesta comissió tinga com a única fi cobrar per assistència per a l'alcaldessa i els seus regidors” i ha lamentat que “no obstant això, encara no ha convocat una junta de portaveus per a abordar la situació de crisi del coronavirus”.

El PP va sol·licitar el dijous passat 12 de març una junta de portaveus per a conéixer de primera mà les mesures que l'equip de govern anava a prendre per a atendre els veïns davant aquesta situació de crisi. Però més d'una setmana després, l'alcaldessa socialista no ha contestat ni convocat.

Però “el més preocupant és que a penes han pres mesures per a afrontar la crisi del coronavirus a Torreblanca”. Agut ha instat a l'alcaldessa “a mirar-se en l'espill dels alcaldes de la província que estan treballant a favor dels seus veïns i no pensant a cobrar per anar a les comissions”.

Agut ha lamentat “l'actitud irresponsable de l'alcaldessa” i ha advertit que “per solidaritat amb els quals han hagut de baixar les seues persianes i per assegurança amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat, no assistirem”.

Pujar