23 de novembre de 2020 23/11/20

L'Ajuntament de Sant Jordi decreta el tancament d'instal·lacions municipals i suspén activitats

L'Ajuntament de Sant Jordi decreta el tancament d'instal·lacions municipals i suspén activitats - (foto 1)

    L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha decretat una bateria de mesures preventives en el marc de l'estratègia de contenció i control del COVID-19 establida per les autoritats sanitàries. Així, fins a nova ordre, queden tancades les instal·lacions municipals i se suspenen totes les activitats esportives, culturals, socials i lúdiques que en elles es realitzen. "La mesura afecta al camp de futbol municipal, centre cultural Delme, Unitat de Respir, Centre Cívic, Llar del Pensionista, Teleclub, escola de música, poliesportiu, parcs infantils i la biblioteca", va explicar Sánchez, "també s'inclouen els parcs infantils i les instal·lacions municipals de la urbanització Panoràmica i del Pitch & Putt", va apuntar, alhora que va avançar que, a partir del pròxim dilluns, dia 16 de març, l'Ajuntament i altres serveis municipals romandran tancats al públic "només es realitzarà atenció telemàtica o per telèfon". També, des d'eixe mateix dia, se suspenen les classes en el CEIP Lluis Tena i el centre educatiu tampoc obrirà les seues portes.

    Des del consistori, recomanen a les associacions locals que eviten realitzar activitats que suposen concentració de persones i fan extensiu el consell al conjunt de la població perquè no acudisquen a llocs on es produïsca aglomeració de persones, llevat que no siga estrictament necessari. Així, recomanen que s'eviten zones de contagi, com pot ser centres mèdics i hospitals i acudir a aquests només en cas d'extrema urgència o necessitat, per a evitar així el col·lapse en aquests.

    Sánchez va indicar, així mateix, que "queda cancel·lat el mercat ambulant públic que es porta a terme els diumenges".

    Perquè les mesures resulten efectives, l'alcalde va sol·licitar "la col·laboració ciutadana en el seguiment de les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública", si bé va fer una crida a la calma, puntualitzant que "el municipi de Sant Jordi es troba en situació de risc baix, per la qual cosa totes les mesures s'estableixen com a prevenció" i va recordar que el telèfon gratuït 900 300 555 "està a la disposició de tots aquells que desitgen més informació".

    Pujar