elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de les Coves de Virnomà impulsa la igualtat amb una xarrada de Shandy Barbosa a l’alumnat del CEIP La Moreria

L’Ajuntament de les Coves de Virnomà impulsa la igualtat amb una xarrada de Shandy Barbosa a l’alumnat del CEIP La Moreria
  • L’activitat està emmarcada en una subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere

El CEIP La Moreria de les Coves de Vinromà acollirà divendres que ve 30 d'abril una xerrada formativa impartida per Shandy Barbosa, una de les millors jugadores d'handbol a escala nacional i internacional. L'activitat està organitzada per l'Ajuntament i cerca conscienciar sobre la importància de la igualtat.

La sessió s'emmarca entre les accions que organitzará el consistori a través de la subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i té com a objectiu la sensibilització social per a evitar la discriminació per raons de sexe o raça, així com donar a conéixer l'esport femení, fomentar la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes i transmetre valors com la solidaritat.

En concret, la jugadora d'handbol compartirà la seua experiència de vida i superació fent un recorregut per la seua trajectòria professional. De fet, des de l'organització s'ha facilitat al centre un vídeo perquè l'alumnat conega prèviament la vida professional i personal de l'esportista.

L'activitat s'ajustarà a les mesures COVID-19 vigents, de manera que la xerrada s'impartirà a tots els alumnes de l'escola, en grups reduïts i adaptada a les diferents edats.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha recordat que "amb aquesta activitat donem visibilitat a l'esport femení i alhora acostem als nostres xiquets i xiquetes una dona referent en aquest àmbit. És una manera de fomentar la igualtat a través de l'exemple inspirador d'aquesta jugadora d'handbol".

Pujar