elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà instal·larà una passarel·la que connectarà el nucli urbà amb el Poliesportiu Municipal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà instal·larà una passarel·la que connectarà el nucli urbà amb el Poliesportiu Municipal
  • Els treballs començaran previsiblement en els pròxims mesos i tindran una duració de dos mesos

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà construirà una passarel·la que connectarà la Pista Ravaleta amb el Poliesportiu Municipal "El Temple" amb la finalitat d'evitar el perill que les persones accedisquen a peu per la carretera i sol·lucionar una preocupació històrica.

Concretament, l'edificació d'aquesta infraestructura suposarà la millora de la mobilitat urbana evitant el risc que suposa caminar per la carretera i afavorirà a la integració del poliesportiu en el nucli urbà.

Després de la resolució del concurs públic per a la construcció d'aquesta via que va comptar amb tres ofertes, Pavasal serà l'empresa encarregada de l'alçament que preveu començar els treballs pròximament i finalitzar-los en un període de dos mesos. L'actuació està emmarcada en la subvenció del Pla 135 de la Diputació de Castelló.

L'alcaldessa del municipi, Mónica Ens, ha explicat que "és necessària aquesta nova infraestructura que aportarà seguretat al veïnat que, encara que vaja caminant o amb bici, ha de transitar per la carretera per a accedir al poliesportiu".

Pujar