elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà instal·la dues vitrines informatives en el casc urbà

  • A través d'aquests suports i de la APP Bàndols es pretén acostar la informació municipal a tots els veïns i veïnes del municipi

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha finalitzat la instal·lació de dues vitrines informatives en el casc urbà amb l'objectiu d'acostar la informació municipal a tots els veïns i veïnes del municipi.

Les dues vitrines, col·locades sobre paret, s'han situat en la cantonada del Carrer Nou i el Carrer Portalet, punt cèntric i de màxim trànsit de la població. Un dels dos suports s'ha destinat a l'àmbit turístic, mentre que l'altre inclou informació municipal d'utilitat com a bàndols o ofertes d'ocupació.

La instal·lació d'aquestes dues vitrines és una millora que pretén facilitar l'accés a la informació municipal entre les diferents franges d'edat de la població. En aquest sentit, l'Ajuntament està duent a terme diferents iniciatives destinades a aquest fi com la posada en marxa de l'aplicació mòbil Bàndols, que actualment és seguida per 453 usuaris de la localitat.

L'alcaldessa de Les Coves, Mònica Nos, ha assenyalat que "volem que els veïns i veïnes de Les Coves tinguen accés a la informació municipal d'una manera fàcil i còmoda, tant a través del móbil com a peu de carrer. En aquestes vitrines poden disposar d'informació d'interès en paper aquelles persones amb més dificultats per a accedir a les noves tecnologies, mentre que la APP Bandos està pensada per a un públic jove i de mitjana edat".

 

Pujar