elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà impulsa noves accions per a promoure la igualtat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà impulsa noves accions per a promoure la igualtat
  • El 17 de juny Patricia Campos farà una xerrada al col·lectiu de majors, mentre que al juliol Elena Villalonga realitzarà un curs de defensa personal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està impulsant noves accions per a promoure la igualtat i sensibilitzar als veïns i veïnes sobre la necessitat d'identificar i prevenir qualsevol classe de discriminació social.

En concret, el pròxim 17 de juny la primera dona pilot de l'Armada Espanyola, Patricia Campos, oferirà una xerrada en la Llar del Jubilat del municipi per a donar a conéixer la seua història de superació entre el col·lectiu de majors.

A més, la covarxina subcampiona del món de wushu, Elena Villalonga, impartirà un curs de defensa personal el 24 de juliol, les inscripcions gratuïtes del qual ja poden formalitzar-se en el consistori.

Aquestes dues iniciatives se sumen a la xerrada formativa que Shandy Barbosa, una de les millors jugadores d'handbol en l'àmbit nacional i internacional, va realitzar a l'alumnat del CEIP La Moreria el mes de maig passat. Així mateix, les tres sessions estan emmarcades en una subvenció de 3.301,21 euros del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.

L'alcaldessa de la població, Mònica Ens, ha recalcat que "aquestes activitats ens permeten estendre la igualtat entre tots els públics a través de testimoniatges de dones amb una trajectòria destacable, la qual cosa ens ajuda a aquesta labor de conscienciació social tan necessària".

Pujar